Link*
De RIBW maakt zich er hard voor dat al haar cliënten een zinvolle invulling van hun dag hebben en naar vermogen deelnemen aande maatschappij. Een zinvolle daginvulling helpt u de draad van uw leven weer op te pakken. U heeft minder tijd om te piekeren, iets om naar uit te kijken en om over te praten met vrienden en familie. Doordat u onder de mensen bent, legt u nieuwe contacten. En omdat u uw steentje bijdraagt, zit u beter in uw vel en groeit uw zelfvertrouwen.

Leren en werken
Zowel binnen als buiten de RIBW zijn er diverse mogelijkheden* tot leren en werken. Bij ons leer-werkbedrijf de Corantijn* bouwt u vanuit een rustige, gestructureerde omgeving aan uw werkvaardigheden. Op onze locatie in Wormerveer kunt u aan de slag in de houtbewerking of bij de klussenbus. Liever een studie volgen? Onze begeleiders ondersteunen u ook bij het maken van de juiste studiekeuze.


RIBW locaties Paardenweide en Corantijn hebben een bijdrage geleverd aan de uitzending van LifestyleXperience Plus op 15 augustus jl. En wie zag ik voorbijkomen?

Heb je het gemist? Dan kun je het hieronder terugkijken