Stichting Leergeld in de prijzen.

Publieksprijs 2014 winnaar2 300x150 Hoera, we hebben de Publieksprijs van het Westfries Ondernemersgala gewonnen!bestuur blij met publieksprijs 2014 van het Westfries Ondernemersgala beste foto2 300x225 Hoera, we hebben de Publieksprijs van het Westfries Ondernemersgala gewonnen!

Hoera, we hebben de Publieksprijs van het Westfries Ondernemersgala gewonnen!
Alle stemmers, hartelijk dank! We zijn erg blij. De Rabobank-publieksprijs gewonnen. Geweldig. In de stadsschouwburg te Hoorn ontvingen zes bestuursleden van stichting Leergeld de prijs. Organisatie, ook hartelijk dank! Vlnr: Vlnr Martin van der Raad, Marcel Tillemans, Polly Weber, Ria Wever, Ton Vergeer, Petra van Leeuwen en Kees Rijntjes. De publieksprijs ziet u in het midden. Bernadette Gerretsen en Burret Olde ontbreken op deze foto.
We helpen kinderen en ouders in de  Westfriese gemeenten.
Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiĆ«le redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen! Zij biedt deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.