Op donderdag 11 juni zijn alle leerlingen van klas 3 op schoolreis

Op donderdag 11 juni zijn alle leerlingen van klas 3 op ‘schoolreis’. Deze week krijgen de leerlingen een brief mee waarin staat dat zij zelf het stagebedrijf inlichten als zij normaal gesproken op die dag stage lopen.Onze groepstage kanjers bedankt door de Drom

Enkele maanden gingen de leerlingen van klas 2A, één dag op groepsstage naar Enkhuizen naar de Drommedaris.
Allerlei klusjes hebben we gedaan.
Van het schuren en schilderen van de stoelleuningen tot het in elkaar zetten van de tafels, tot het discussiëren met de begeleider van de Drommedaris over pacifisme.
Ook mochten wij de lift uitproberen, bij het verhuizen van stoelen en tafels van het stationsgebouw naar de Drommedaris
Zondag 17 mei waren de leerlingen die groepsstage hadden gelopen, uitgenodigd voor een bedankjewel dagje.


Om 14.00 uur kregen zij een voorstelling “Midzomernacht “droom.
Met heel veel fantasie nam de hoofdrolspeler ons mee in zijn verhaal. De verhalenverteller elf Puck zwierf de wereld over. Op zijn rug droeg hij een magische koffer. Zijn reis als elf Puck door het Eco bos, waar wij van de elfen, leerden goed met een bos om te gaan, geen dieren en planten en bomen te vernielen, langs piraat Jack Spreeuw, om het goed te laten aflopen in de Himalaya gebergte in Tibet waar de mensen werden geholpen met het opbouwen van hun huizen en hun bestaan.Om 15,00 uur was het tijd voor een feestje
Alle vrijwilligers werden hartelijk bedankt, dat zij in een zo korte tijd, zoveel hebben gedaan.
Zij kregen allemaal een aandenken die symbolisch in elkaar zat. Het plankje wat ze kregen, was een stukje van de tafelbladen die er afgezaagd moest worden omdat, ze te groot waren besteld.
Hier bovenop was een stukje loden dakpan geplakt die van de Drommedaris afgehaald is .
Deze is al meer dan 480 jaar oud!De vrijwilligers Luuk, Noah, Jelmer. Renayza, en Barry , super bedankt voor het harde werken en de veel lol die we ook hebben gehad .
Meester Jan Piet Admiraal