"He Gee!.." afscheid nemen op de PWF.
VCA Verlopen?

Het VCA certificaat is 10 jaar geldig. Wanneer het certificaat is verlopen dient u opnieuw het examen af te leggen. Er is geen VCA herhaling beschikbaar omdat er gedurende de afgelopen 10 jaar teveel wijzigingen zijn doorgevoerd in de regelgeving. 

Wanneer u kiest voor de VCA herhalingscursus om uw certificaat te behalen dan kunt u tijdens het inschrijven direct een datum selecteren voor de cursus met aansluitend het examen. Bij keuze voor het boek ontvangt u, na betaling, het boek thuis en kunt u zelf een examendatum selecteren.

Naast de cursus en het boek biedt VCANederland ook de mogelijkheid om online te studeren voor uw VCA diploma. Na inschrijving en betaling ontvangt u direct uw inloggegevens, met deze inloggegevens kunt u overal online uw cursus volgen. De online cursus is opgebouwd uit verschillende hoofdstukken, ieder hoofdstuk bestaat uit een stuk theorie gecombineerd met video’s en foto’s. U kunt op uw eigen tempo de online VCA cursus doorlopen. Tijdens de inschrijving of op een later moment kunt u een datum kiezen voor het examen op één van de locaties van VCANederland.

VCANederland biedt alle opties aan voor zowel het B VCA (Basis VCA) als VOL VCA examen. Schrijf u nu in en haal uw certificaat met een geldigheid van 10 jaar!