Succesformule Noppes leidt tot uitbreiding naar de grootste kringloopwinkel van West-Friesland!

De Noppes kringloopwinkel heeft een oppervlakte gekregen van 4.000 m2 een echte kringloop MEGA store. Op zaterdag 21 en zondag 22 februari opent Noppes zijn deuren aan Bedrijfsweg 12 in Grootebroek (voorheen Nettomeubel).
Een fantastisch mooie nieuwe winkel die dit weekend door talloze koopjesjagers uit Grootebroek en omgeving moet worden ontdekt. Voor liefhebbers van tweedehands spullen opent zich dan ook dit weekend een geheel nieuwe wereld.

De nog maar korte geschiedenis van Noppes heeft de afgelopen jaren bewezen een enorm succesverhaal te zijn. In 1998 van start gegaan onder de vleugels van de sociale werkvoorziening Baanstede met een eerste kringloopwinkel in Purmerend, wist dit ideƫel doordachte winkel- en werkconcept uit te groeien tot een ongekende succesformule in de wijde regio. Het bewijs daarvan leveren de huidige acht (!) Noppes-winkels. Het winkelend publiek in Purmerend, Volendam, Wormer, Zaandam, Hoorn, Grootebroek, Velserbroek en Santpoort weet ondertussen maar al te goed, dat je niet zoveel geld hoeft uit te geven om leuke spullen in huis te halen.

Samenwerking met de Praktijkschool

Sinds de opening van Noppes in Grootebroek heeft het de deur voor onze leerlingen en school altijd open gezet. In het oude pand kregen we de mogelijkheid om onze eigen winkel (Nada) in te richten. Daarnaast lopen veel leerlingen er groepstage en individuele stage. Een aantal oud leerlingen zijn er werkzaam. We zijn daarom ook blij dat we ons steentje konden bijdrage in de drukke periode van de verhuizing. Onze groepstage leerlingen en begeleiders zijn de afgelopen tijd, meerdere keren in de week druk geweest met de verhuizing.

Ad Schoutsen
Marleen Treffers
Amir Comic
Elke dag weer spannend
Door de hoge doorloopsnelheid van de goederen worden deze bij Noppes Kringloopwinkels aangeboden tegen zeer lage prijzen. Het is elke dag weer spannend wat voor nieuwe spullen er in de winkel opduiken. Zo worden in de kringloopwinkels dagelijks grote hoeveelheden kleding gesorteerd, om vervolgens direct in de winkel van Noppes te worden aangeboden. Verder organiseert Noppes in en rond de diverse winkels regelmatig themamarkten, zoals een Noppes-weekend, kledingmarkt, boeken- en platenbeurs, kofferbakmarkt, taxatie dag en een heuse kunst & kitsch dag.

Helemaal hip met vintage
Bij Noppes vind je zo’n beetje alles voor in-en-om het huis. Naast een ongekende keuze aan onder meer meubelen, potten, vazen, (strip)boeken, beeld- en geluidsdragers beschikt Noppes over een zeer uitgebreide collectie tweedehands kleding. Voor de prijs hoeft niemand het te laten. En wat is er nou hipper dan met gevoel voor trends in vintage rond te lopen…? Over retro gesproken: ook liefhebbers van het aloude vinyl komen bij Noppes ruimschoots aan hun trekken. De fraaie, zwart glanzende grammofoonplaten zijn weer helemaal terug en bij Noppes voor een prikkie te verkrijgen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in West-Friesland.