Onze ambassadeurs van het Actieplan Jeugdwerkgelegenheid,

Beste ambassadeurs van het Actieplan Jeugdwerkgelegenheid,
Het is de samenwerkingspartners in het RPA-NHN gelukt om binnen 15 maanden meer dan 700 jongeren uit de regio Noord-Holland Noord te plaatsen op een (leer)werkplek. Hiervan zijn bij 230 verschillende werkgevers 500 jongeren geplaatst met een Plaatsingsbonus,
een financiële tegemoetkoming voor de werkgever. Hiermee is de doelstelling van het Actieplan Jeugdwerkgelegenheid 2.0 (AJW 2.0) binnen de projectperiode behaald.
Ronald van Ammers

complete dashboard hier
 
Dankzij dit succes zal de Plaatsingsbonus vanaf 1 januari 2015 worden beëindigd. Vanaf deze datum is een aanvraag voor de Plaatsingsbonus niet meer mogelijk. Daarentegen loopt het AJW 2.0 door tot 1 juli 2015. Ook in 2015 zullen de coördinatoren Jeugd Werkt! klaarstaan om zoveel mogelijk jongeren richting de arbeidsmarkt te begeleiden. Zie de contactgegevens van de coördinatoren per regio hier.(=Link)
Bekijk het Dashboard AJW 2.0 voor de actuele resultaten, kijk op www.jeugdwerkt.nu (=Link)voor voorbeelden van plaatsingen en klik hier (=Link)voor meer informatie over Jeugd Werkt!, de communicatiecampagne van het Actieplan Jeugdwerkgelegenheid 2.0 (AJW 2.0).