Ouderavond Onder Invloed19 februari – theatervoorstelling voor ouders 
19.30 – 21.30 uur

Ouderavond Onder Invloed

Op donderdag 19 februari komt de theatergroep een voorstelling geven aan de ouders/verzorgers.

Tijdens deze ouderavond begeleidt PlayBack ouders in het voeren van een open gesprek en leert hen hoe ze afspraken kunnen maken en effectief met hun kind kunnen communiceren over alcohol- en drugsgebruik. Ook wordt tijdens deze ouderavond uitgebreid aandacht besteed aan de invloed van de nieuwe alcoholwet op jongeren en hun opvoeding.

Daarbij maakt PlayBack gebruik van ‘terugspeeltheater’. Terugspeeltheater is een techniek waarbij scènes opnieuw gespeeld worden en ouders elkaar tips geven voor een goed gesprek met hun kind.
Om van deze avond een groot succes te maken hopen we dat er veel ouders aanwezig zullen zijn. Het beloofd een erg leerzame en leuke avond te worden.

Bent u donderdag 19 februari van 20:00 - 21:30 beschikbaar en lijkt het u leuk om deze bijzondere avond bij te wonen? Stuur dan een mailtje met uw volledige naam en het aantal personen dat u komt naar: aanmelden@praktijkschoolwf.nl (= Link)

Hot Spot - 12+
Na het spelen van 750 voorstellingen, is Hot Spot vanaf oktober 2014 vernieuwd. Hot Spot is aangepast aan de nieuwe alcoholwet en bereidt jongeren voor op een gezond alcohol- en drugsgebruik op het moment dat ze 18 worden of daarvoor.

Ouders | ouderavond Onder Invloed
Iedere jongere komt in aanraking met drank en drugs. Experimenteren hoort erbij als je jong bent. Maar onder druk van vrienden drinken pubers soms meer dan ze eigenlijk zouden willen of goed voor hen is. Hoe helpt u uw kind bij het aangeven van zijn of haar grens? Tijdens deze ouderavond
begeleidt PlayBack ouders in het voeren van een open gesprek en leert hen hoe ze afspraken kunnen maken en effectief met hun kind kunnen communiceren over alcohol- en drugsgebruik. Ook wordt tijdens deze ouderavond  uitgebreid aandacht besteed