Menu Rondom Vol

Menu
November 2014
Wildbouillon met diverse champignons 
met eigen gemaakte soda brood met boters en tapenade
-0-
Ratatouille van groenten met getrancheerde eendeborstfilets met sinaasappeljus, 
timbaal van basmati rijst en appel compote.
-0-
Yoghurtbosvruchtenijs met slagroom en rood fruit

Menu prijs € 12,50

meer
Menu
December 2014

Gemengde salade met uitgebakken spekjes en gegratineerde geitenkaas 
met honingmosterd dressing 
geserveerd met toast en boter
-0-
 Ragout van wild met puree van kastanjes, gebakken aardappelen, 
rodekool, spruitjes en stoofpeertjes.
-0-
 Pistache-ijs met slagroom

Menu prijs € 12,50

Voor u koken en serveren
Demi Roy Joep Romeo Tamara Danny Monica Susan Rick
Nikola Rowan Kevin Fleur Jennifer Ezra en Isa

Onder leiding van:
Maroussia en Peter SmitAanmelding Movisie Participatieprijs

De Movisie Participatieprijs bekroont jaarlijks een project dat de participatie van kwetsbare groepen bevordert. De prijs wordt dit jaar voor de derde keer uitgereikt. Het thema van de Movisie Participatieprijs 2014 is 'Het Nieuwe Verdelen'. 

Iedere aanmelding krijgt een vermelding als praktijkvoorbeeld op de website van Movisie (link)

TrotseZonenTrotseVaders maakt vaders bewust van het belang van hun rol als opvoeder en voorbeeld voor hun zonen en zet vaders en zonen aan tot het verruimen van hun opvattingen over mannelijkheid waardoor ze zichzelf meer als mens kunnen gaan ontwikkelen.

Zorgzame mannelijkheid draagt bij aan het nieuwe verdelen doordat mannen het belang en plezier gaan inzien van persoonlijke betrokkenheid bij de zorg voor anderen, om te beginnen hun eigen kinderen. Ook draagt het hieraan bij doordat mannen loskomen van traditionele opvattingen over mannelijkheid – de mannelijkheidscoderingen – die mannen vastzetten in traditionele rolpatronen en hen dus belemmeren zich met zogenaamd vrouwelijke dingen bezig te houden.
Met wie wordt samengewerkt?

TrotseZonenTrotseVaders is ontwikkeld door Jens van Tricht in samenwerking met Stichting P=P. De uitvoerders bij Cardea Jeugdzorg – Michel van Pomeren en Evert Wiebenga – hebben een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de methodiek, evenals andere vrijwilligers die als trainer aan de pilots hebben meegewerkt. De andere pilotorganisaties – Praktijkschool Westfriesland en De Utrechtse School – zijn ook van groot belang geweest voor de ontwikkeling van de methodiek. Tot slot is Movisie een onmisbare partner geweest bij het ontwikkelen, vastleggen en overdraagbaar maken van de methodiek.