Noppes Grootebroek op zondag open

Vanaf 14 september zullen voortaan alle Noppes vestigingen iedere zondag open zijn.

Ook 'onze' vestiging in Grootebroek.
Vanaf de 14e wordt u naast het vaste personeel van Noppes ook ontvangen door vier meiden van de Praktijkschool. Charlene, Astrid , Naomi en Romy gaan elke zondag, in groepjes van twee, u helpen in de winkel of bij het afrekenen aan de kassa.

Afscheid
naast dit goede nieuws nemen we ook afscheid van John Spruijt en Melvin ( bedrijfsleider en ass. bedrijfleider). Ze gaan de vestiging in Hoorn weer versterken. Bij deze wil ik jullie beide echt hartelijk bedanken voor de samenwerking met onze school.


Voordelig én gezellig struinen
Bij Noppes Kringloopwinkels vind je werkelijk alles voor in en om het huis: van curiosa tot kleding, van fietsen tot huisraad, (banken, tafels, kasten en ander meubilair). Maar ook een aanzienlijke collectie boeken, cd’s en elpees, alles keurig gerubriceerd. De moeite waard om gauw eens binnen te lopen, want het is er altijd voordelig én gezellig struinen!
Gebruikte artikelen leven als nooit tevoren. Zéker bij Noppes Kringloopwinkels, die wegens succes op zaterdag 13 & zondag 14 september 20% korting geven tijdens de Noppes-Kledingmarkt.
Tot zaterdag 13 september van 9 tot 17 uur en zondag 14 september van 12 tot 17 uur bij Noppes. Ino vestigingen + routes: www.noppeskringloopwinkel.nl.