Graag wil ik nog even mijn dank en complimenten overbrengen aan het RondomVol Team van de praktijkschool in Stede Broec. Dankzij de bon van Piet hebben wij, Anita en ik, gisterenavond heerlijk gegeten. Alle gerechten waren met zorg bereid en smaakten ook buitengewoon goed.
De bediening was ook van hoog niveau. We werden keurig naar onze plaats begeleid. De tafel zag er feestelijk uit. Alle gerechten werden vergezeld van uitleg en de wens tot smakelijk eten.
De verschillende gangen volgden elkaar harmonisch op. (niet te snel en niet te langzaam)
Er werd met belangstelling geïnformeerd of alles in orde was.
De souschef kwam zelfs nog even een praatje maken.
In het leerproces ging soms bijna iets mis (met 3 borden lopen) maar ook dit werd professioneel opgelost.
De BPG examengroep van juni 2014 (had u nog tegoed)

Het was leuk om te zien hoe de “gevorderden” de “nieuwe” medewerkers hielpen.
Nogmaals mijn complimenten voor dit team.
In een restaurant met zowel een hoge kwaliteit in de keuken als ook in de bediening kom ik graag nog eens terug. met hartelijke groet,Wout Boonstoppel  Co├Ârdinator nazorg en ESF
ZO, Centrum voor Passend Onderwijs

Stichting Leerzaam heeft die uitgebreide expertise ook gebundeld in ZO, Centrum voor Passend Onderwijs. Dit centrum biedt onderwijsprofessionals, leerlingen en ouders in de regio West-Friesland optimale, hoogwaardige professionele ondersteuning.

Over ZO

Elk kind verdient het beste onderwijs. Ook als het gedrags- en/of leerproblemen heeft. Dit vraagt wel iets extra’s van leerkracht, intern begeleider, schooldirecteur en ouder. ZO, Centrum voor Passend Onderwijs, biedt onderwijsprofessionals, leerlingen en ouders in de regio West-Friesland optimale professionele ondersteuning. Onze specialisten komen stuk voor stuk uit de praktijk en hebben jarenlange ervaring met de begeleiding van leraren en leerlingen in het (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (V)(SO), Speciaal Basisonderwijs (SBO) en het regulier onderwijs. Onze kennis zetten wij graag voor u in.

ZO biedt:

Onderwijsondersteuning voor professionals (=link)
Scholing op maat voor onderwijsprofessionals (=link)
Ondersteuning voor ouders en kinderen (=link)

Rebound-voorziening Samenwerkingsverband Voortgezet Onderwijs West-Friesland.

Stichting Leerzaam is als lid van de vereniging Samenwerkingsverband Voortgezet Onderwijs West-Friesland gevraagd om vorm en inhoud te geven aan de Reboundvoorziening van het samenwerkingsverband. Doel van deze Reboundvoorziening is om leerlingen die (dreigen) uit (te) vallen binnen het voortgezet onderwijs met een maatwerk-traject weer terug te plaatsen binnen de reguliere vormen van het onderwijs.