Goed voor de dag, óók met een klein bedrag


Goed voor de dag, óók met een klein bedrag

Een goed imago is niet afhankelijk van je budget. Dat laten Steunpunt Zorg voor Welzijn en Noppes Hoorn op 28 september aanstaande tussen 12 en 17 uur zien aan de Marowijne 33 te Zwaag.
Het is de tweede keer dat Noppes en het Steunpunt de handen in een slaan. Eerder dit jaar vulde Noppes zich met bezoekers rond een speciaal gebouwde catwalk. Die dag stonden passende in een spetterende modeshow outfits voor vrije tijd, feest en solliciteren centraal. Ook konden bezoekers advies vragen over CV en sollicitatie. Alle betrokkenen vonden deze dag zo inspirerend, leuk en succesvol, dat Noppes en het Steunpunt samen weer om tafel zijn gegaan.

Naast de modeshow, worden ook andere workshops voorbereid:
  •  Daten met Eten (voor een prikkie prachtig tafel dekken, recepten kiezen en thuis of in het park, of aan een strandje bij het IJsselmeer succesvol Daten met Eten);
  • Van Weinig naar Waarde, gericht op het realiseren van voordelig leuke cadeautjes en attenties waar je een prima indruk mee achterlaat bij de ontvanger. 
Het belooft het een prachtige zondag bij Noppes Hoorn te worden. Toegang is gratis. Jij komt toch ook? Voor meer informatie: info@szvw.nl

De Reizende Foto tentoonstelling

Nog even op school, maar klaar voor de 'verhuizing' naar de Stedeborgh