Soci-Com


 Met twee nieuwe eigenaren en een nieuw pand presenteert Soci-Com zich met een nieuw en voor onze (oud-) leerlingen en stagiairs passende aanpak. Voor de zomervakantie is de samenwerking weer gestart met groepstage. Na de zomervakantie wordt het verbreedt naar stage en uitplaatsing van schoolverlaters.WIE ZIJN WIJ
Soci-Com Talent is een onderdeel van Soci-Com Enkhuizen B.V. een social enterprise gericht op technisch assemblagewerk. Als organisatie begeleiden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een unieke manier naar regulier werk.

Talent ontdekken
Samen met onze medewerkers een geschikte baan vinden en behouden is ons uiteindelijke doel. Het traject naar dat doel begint met het vinden en toegankelijk maken van individueel talent. Voor de meeste mensen is dit al een grote uitdaging, maar voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt – zoals herintreders, arbeidsgehandicapten en Wajongers – lijkt deze stap soms onmogelijk. En daar helpen wij ze bij met ons programma ‘Soci-Com Experience’.

SOCI-COM EXPERIENCE
Met ons programma Soci-Com Experience bieden wij onze medewerkers intern werk en begeleiding gedurende een periode van 3 tot 12 maanden. Als onderdeel van technisch assemblagebedrijf Soci-Com richten we ons voornamelijk op logistiek en assemblagewerk. Gedurende het programma doen de medewerkers waardevolle praktijkervaring op en volgen ze – daar waar nodig – aanvullende opleidingen of cursussen. Het resultaat? Gemotiveerde medewerkers die hebben aangetoond klaar te zijn voor een baan bij een reguliere werkgever.
Link

fotoproject

Eind vorig schooljaar hebben we een fotoproject gehad. Helaas hadden we toen niet genoeg tijd meer, maar...nu wel! Alle eindproducten worden op een fantastische manier afgedrukt (op plexiglas in A3-formaat. Op de website gaan we ze natuurlijk ook allemaal laten zien!
Hier zijn de eerste foto's!