Stagiairs

Demi doet haar stage bij Zorgboerderij De Tulp in Andijk.Twee dagen in de week helpt ze mee om licht dementerende mensen een fijne dagbesteding te geven.Er is een grote volkstuin aanwezig en een aantal boerderij dieren. Deze verzorgd ze samen met de cliënten.Ook eet ze onder de middag een broodje met de mensen. Demi is heel zorgzaam en sociaal, en dat heb je nodig in dit beroep!

Demi
Nick Bakker heeft langere tijd op de ICT afdeling van Syngenta stage gelopen. Nick wilde er heel graag aan het werk. Door middel van een detacheringconstructie heeft Nick per 1 december een contract gekregen voor 3 dagen in de week. Nick doet verschillende werkzaamheden op de ICT afdeling. Nick is nog 2 dagen op school om zijn Engels te verbeteren en zijn heftruckcertificaat te behalen.
Nick
Debora
Debora loopt stage bij Deen in Avenhorn. Ze is er drie dagen in de week en loopt mee op verschillende afdelingen. Haar taken zijn; vakken vullen, spiegelen, schoonmaken en klanten helpen. Debora gaat met veel plezier naar haar stage en heeft er al veel geleerd.

Naomi
Naomi heeft een prima stage gedaan bij Zeeman Textiel in het winkelcentrum Streekhof te Bovenkarspel. Ze loopt hier ongeveer 16 weken stage. Naomi heeft veel kleding/spullen de winkel ingebracht, gevouwen, en opgehangen. Ook heeft ze schoongemaakt en natuurlijk de vele klanten zo goed mogelijk geholpen.
Winkel zou zomaar de uitstroom kunnen zijn van Naomi. Toch wil ze ook nog een andere stage proberen: helpen in een verzorgingshuis. Ook weer mooi om ervaring in op te doen!

Marc Daleman loopt al geruime tijd stage in de keuken van verzorgingshuis Sorghvliet in Andijk. Samen met kok Jeroen bereidt hij de heerlijkste gerechten voor de bewoners. Marc is een graag geziene collega, die altijd in is voor een praatje met de bewoners. Hij loopt drie dagen stage bij Sorgvliet. Marc wil in de toekomst graag aan de slag als instellingskok.

Marc
Martijn heeft een periode van 3 maanden stage gelopen op de ICT-afdeling van Syngenta. Martijn wilde graag ervaring opdoen om te zien of ict bij hem past. Martijn heeft een leuke en leerzame stage gehad. Hij zal het nog missen! 

Martijn