Oktober 2013
What's cooking?

Oktober
09/10 Koffie-inloopochtend voor ouders. (10.30-12.00 uur)
19/10 27/10 Herfstvakantie
31/10 Regionale studiemiddag . Aangepaste lessentabel. Stages gaan door.
November
13/11 Koffie-inloopochtend voor ouders. (10.30-12.00 uur)Afterscool
Onze leerlingen kunnen elke vrijdagmiddag van 14:00 uur tot 17:00 uur na schooltijd terecht in het café van Inventas. Het jongerencentrum van Inventas is er voor de jongens en meiden uit Stede Broec en omgeving. In deze inloop kunnen scholieren lekker hun gang gaan met de verschillende activiteiten en kunnen ze een praatje maken met de jongerenwerkers.Jongeren kunnen altijd in en uit lopen om bij te praten, vragen te stellen en emoties te delen. Dit kan in vertrouwen met de jongerenwerker gedeeld worden. Als partner van Centrum Jeugd en Gezin zijn de jongerenwerkers daar ook bevoegd voor.
Mocht je geinteresseerd zijn in het wel en wee van de organisatie, dan kun je in middagen of avonden binnen wandelen om het te kijken.
In Inventas worden activiteiten georganiseerd voor en door jongeren. De jongerenwerkers gaan in samenwerking met jongeren zoeken naar nieuwe ideeën, trends en ontwikkelingen. Zij worden begeleid om een eigen activiteit te organiseren. Dit betekent dat jongeren zelf een naam en thema kunnen verzinnen, begroting opmaken en flyers of posters mogen ontwikkelen.