Uitnodiging 22 februari


Beste ouders, collega’s, leerlingen en vrijwilligers, Holland Food and Flowers komt steeds dichterbij. 
Op school zijn de voorbereidingen in volle gang. Maar ook in de CNB veilinghallen wordt door ons al hard gewerkt aan de opbouw van het Baba Jaga huis.
Op vrijdag 22 februari a.s. gaan we ons intensief bezig houden met de laatste opbouw werkzaamheden en de afwerking van onze bijdrage. Jullie hebben aangegeven ons te willen helpen op die dag. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. Voor de goede orde willen we u nog even bijpraten over de organisatie:
We verzamelen ons om 9.00 uur bij de CNB hallen, Veilingweg 1 te Bovenkarspel. In de hal werken we in de buurt van ons Baba Jagahuis aan lange werktafels aan een grote hoeveelheid bloemdecoraties. Daarbij kunnen we uw hulp goed gebruiken.
Verder moet er ook nog het één en ander gebouwd en geknutseld worden om onze plaats om te bouwen tot een sprookjesachtig geheel. Ook daarbij kunnen we hulp gebruiken. Bereid je voor op een hectische dag. Neem zelf een lunchpakket mee, wij zorgen voor de rest: koffie, thee, soep, iets lekkers. Hou er rekening mee dat het in de veilinghallen heel koud is. Kleed je dus warm aan!
Om 14.00 uur hopen we klaar te zijn met alles wat we deze dag willen doen. Als alles goed is gegaan kunnen we vanaf dat moment vol trots en vertrouwen Holland Food & Flowers op zaterdag 23 februari laten beginnen. Graag tot vrijdag 22 februari! Met vriendelijke groet, Elly Faber , Simon de Wit