Holland Food and Flowers Special


13/02 Koffie-inloopochtend voor ouders. (10.30-12.00 uur) staat in het teken van het thema ‘sociale contacten van onze leerlingen’. Erna Koning en Kirsti Boekwijt van MEE
16/02 24/02 Voorjaarsvakantie
22/02 Opbouw en bloemschikken op het Holland Food en Flower festival
13/03 Koffie-inloopochtend voor ouders. (10.30-12.00 uur)
13/03 Open Avond
28/03 02/04 Paasvakantie

Beste contactouders
Beste mensen, betrokkenen bij de Praktijkschool; Kennen jullie de Westfriese Flora? Dat heette de laatste jaren Holland Flower Festival, en dit jaar noemen ze het Holland Food en Flower (als ik het goed heb…). Vorig jaar vond dit gebeuren weer plaats in de CNB hallen, net als ‘vroeger’ en de Praktijkschool heeft toen de entree hal ingericht. We hebben toen met docenten, leerlingen, ouders, grootouders en andere vrijwilligers prachtige bloemstukken gemaakt, en bloemen en groente en werkstukken op allerlei creatieve wijzen gepresenteerd. Het was leuk om te doen, en leerzaam, en heel positief om de school zichzelf en haar talenten te presenteren.
De organisatie van de Flora –zoals we het in de volksmond nog immer noemen- wil opnieuw, dat de Praktijkschool een ruimte invult. Deze keer meer centraal gelegen. Het thema is “Russische Sprookjes”. Bij meneer Oorthuizen is men al bezig met een heksenhuis, en het gerucht gaat, dat er op die Flora minstens twee juffen als heks rond zullen dwalen!

Hartelijke groet, Els van den Bosch, contactouder.