Rondom Vol


Wij starten 24 september weer met het restaurant. Eerst weer de punten op de i zetten. We beginnen met een gedeeltelijk nieuwe keukenploeg dus we zijn weer klaar voor de start!
Laura
Esmé
Monica
Kevin
Marc
Natascha
Samantha
Sharon
Stefan
Brandon
Pauline


menu September
Salade van huis gerookte vis
Toast en boter
Schnitzel met ratatouille en in de oven
gebakken aardappelen met rozemarijn.
en gemengde sla
Verse fruitsalade met slagroom en vanille ijs
Menu prijs € 12,50

menu Oktober
Bladerdeeg envelop gevuld met diverse champignons
met ruculla salade
Gehakte biefstuk met gebakken uien, groenten taart,
tomatensalade en verse frietjes
Vanille ijs met chocolade saus en slagroom 
Menu prijs € 10,00

menu November
Coburgham met frisse meloen
Toast en boter
Getrancheerde eendenborst met sinaasappelsaus
rodekool van de akker en rijst
Kaneelijs met stoofpeer en slagroom
menu prijs € 12,50