Geslaagd!


Terwijl we alweer vooruit kijken naar volgend schooljaar en de inschrijf avond achter de rug hebben van de nivo 1 opleidingen. worden de laatste loodjes, hobbels, testen en formulieren getackeld. Het is druk, soms stressvol, want we gaan natuurlijk voor een diploma! En dan beginnen de resultaten binnen te stromen! Een acht en twee negens voor het SVH Branche certificaat, alle mannen van de AKA techniek met vlag en wimpel door Kerntaak 2 (bedrijfspresentatie) en behalen hun branche diploma's, het praktijkexamen van de Has1 door allen gehaald. De laatste opdrachten voor AVM worden gemaakt. Op de schoolverlaterdag ( vrijdag 29 juni) zien we of het allemaal genoeg is geweest, dan worden de diploma's uitgereikt door het Horizon en het Nova College.

Branche certificaat Lassen
 op 13-6 hebben Liam, Luc Tristan en Danny hun diploma Lassen ( MAG) gehaald bij. Het is een brachecertificaat van het NIL ( Nederlands Instituut voor Lastechniek)


VCA
Na een jaar blokken, elke vrijdag middag in het ict lokaal, waar Gerard Oordhuis de VCA lessen gaf, is op 5 en 6 juni de grote dag.. Examen doen voor het reguliere VCA diploma. Vorig schooljaar was er de teleurstelling van maar twee geslaagden, nu van de twee die het (net) niet haalden. 70% is geslaagd, petje af mannen! (of moet ik zeggen 'helmpje op?') Geslaagden zijn Kevin Dijkhuizen (oud leerling), Tristan Gelderloos, Danny Mol, Luc van Mulligen en Michael Joran Valentijn.

SIDG
Op dinsdag 26 juni hebben Samantha, Iris, Paulien, Sildemarise, Inge en Marjolein allemaal hun branche diploma SIDG gehaald!
's avonds was de officiƫle uitreiking en kregen ze de rode outfit uitgereikt.

Sommigen gaan verder voor het volgende KPC certificaat Bungalow reinigen, dat wordt gegeven door Marleen Treffers op locatie recreatiepark Ijselhof in Andijk. Alle meiden zijn nu ook Tutor voor de nieuwe instroom in het SIDG team en zitten o.a. in de sollicitatie commissie.We zijn trots op onze twee plaats
Op donderdag 28 juni was onze Leerwerkafdeling afwezig, afgereisd naar Amersfoort voor de bekendmaking van de finale Beste Leerbedrijf van het kenniscentrum Calibris. We zijn tweede geworden en trots. De Leerwerkafdeling van harte gefeliciteerd!

Een fleurige afsluiting
Aylin, dochter van Ingrid de Wolf en Jorrit Tromp hebben op school een workshop corsages maken gegeven. Hieronder het resultaat.