Nieuwsbrief PWF


Er is weer genoeg te melden om een extra editie te vullen, prettige Pasen allemaal.
06/04 - 09/04 Goede vrijdag en Paasweekend
10/04 Studiedag leerkrachten, geen les op school!
11/04 Koffie-inloopochtend voor ouders. (10.30-12.00 uur)
16/04 - 20/04 I.O.P. week. Ouder-kind-mentor gesprekken op school.
28/04 - 04/05 Meivakantie
09/05 Avond voor klas 2 (ouders én leerlingen)
De Autisme avond was een succes!
De autisme avond die op dinsdag avond 3 april was georganiseerd in het kader van de internationale Autisme week door ouders van onze leerlingen is druk bezocht.
Ruim 130 geïnteresseerden kwamen af of de voorlichting, de info plekken of voor een gesprek met de ervaring deskundigen. Brendon  en Tyrone stonden als gastheren hun mannetje. (Hier alle foto's)

Bovenbouw uitje

op donderdag 5 April is de bovenbouw, klassen 4 en 5 er een dagje uit geweest. Er ging een groep leerlingen van de HAS 1 en de AVM 1 naar Amsterdam. De andere groep had een programma klaarstaan in Happy Days in Grootebroek. Na een dubbele boeking en een andere aanvangstijd kwam het allemaal evengoed goed. Er stond Carten en Lasergamen op het programma. (hier alle foto's)


Uitreiking van het SIDG diploma op dinsdag 3 April
klik hier voor alle foto's
Dinsdagavond 3 april ontvingen Monica, Esmé, Laura, Suzan, Jessica, Christina en Dunja in bijzijn van hun ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, peters en meters, uit handen van Ingrid de Wolf hun diploma “Schoonmaken in de groothuishouding”. Twee weken geleden deden zij examen in de onderdelen “stofwissen”, “moppen”, “interieur” en “sanitair”.
Alle 7 dames zijn elke dinsdagmiddag actief binnen de school in het “SIDG-Team”, een mini-onderneming waar gewerkt en geleerd wordt.Nu het diploma is behaald, betekent dit niet dat deze werkzaamheden stoppen. Gediplomeerde leerlingen zijn vanaf nu drager van het “rode schort” en mogen leiding geven aan leerlingen die nog niet zo lang werkzaam zijn bij het “SIDG-Team”. Een aantal solliciteert naar de opleiding “bungalow-reiniging”, een specialisatie na het SIDG.