Autisme-informatie-avond

link
Op dinsdagavond 3 april van 19.00-21.00 uur in de Praktijkschool.

Wat is autisme?
Autisme is een stoornis in de informatieverwerking van de hersenen. Hierdoor hebben mensen met autisme problemen met communicatie, sociale interactie en verbeelding. Autisme is een levenslange, vaak onzichtbare, handicap die invloed heeft op alle levensgebieden in alle levensfasen. Ruim één procent van de Nederlanders kampt met een vorm van autisme.
Autismeweek van 31 maart t/m 6 april
In het kader van de Autismeweek worden in het hele land activiteiten georganiseerd om aandacht te vragen voor autisme. Ook op de Praktijkschool wordt een informatie-avond gehouden voor alle belangstellenden.

Autisme-informatie-avond
Deze avond is er een open inloopmarkt met boeken en folders over autisme. Ook zullen er workshops worden gegeven voor ouders, opa’s en oma’s, familie, kennissen, leerkrachten, brusjes*, auti’s* in de basisschoolleeftijd en V.O.-leeftijd en iedere andere belangstellende.
Dus wilt u meer weten over autisme, houd dan deze avond vrij in uw agenda en kom naar de informatie-avond. Nadere berichtgeving over de indeling van de avond en de workshops volgt nog via uw mail.
 Voor eventuele vragen kunt u terecht bij Marieke Wehnes, Annemieke Kleinhout en Marian Stroet via het emailadres; autisme4you@gmail.com.
(*brusjes zijn broertjes en zusjes van iemand met autisme)
(Auti’s zijn personen met autisme)