Nieuwsbrief December 2011

We gaan de Decembermaand in met veel om naar uit te kijken. De leerlingen van de nivo1 winkel opleiding doen hun praktijkexamen, we vieren sinterklaas, hebben het Kerstdiner en natuurlijk de school disco! De opening van onze nieuwe winkel is daarom ook in januari gepland, daarover meer in de volgende nieuwsbrief! 

Namens de Ouderraad
Hallo allemaal, eerst gezellig de Sint en Pieten weer in het land en dan op naar de kerst.
22 december is er natuurlijk het schoolfeest  en de school disco voor de leerlingen!
De kerstsfeer begint al op het schoolplein.
Tussen het kerstdiner en het begin van de schooldisco nodigt de ouderraad alle ouders en verzorgers uit om de kerstsfeer te komen proeven !!! Gezellige muziek, handen warmend bij het knapperend haardvuur en onze eigen koek en zopie. Met z`n alle maken we de kerstsfeer compleet en………..misschien komt de Kerstman ook nog even langs! TOT ZIENS OP HET SCHOOLPLEIN !!


OUDERS ONLY 
`` Voor ouders door ouders`` Zou het niet leuk zijn als je je als ouders zijnde verbonden voelt met de school waar je kind het grootste deel van de dag verblijft!
Hallo, wij zijn Monique en Karin en maken deel uit van een ontzettend gezellige ouderraad. Graag zien wij meer ouders op school! Wij gaan van start met: ``OUDERS ONLY`` Geen zware kost,maar gewoon:``gezellig, luchtig en informatief`` Op 13 januari organiseren we een knallende nieuwjaars borrel !  UITNODIGING VOLGT NOG! KOMT ALLEN

De Leerwerk afdeling
De school huisvest een ‘leerwerkafdeling’ MBO en HBO studenten.
Deze jongvolwassenen (sociaal cultureel werk, marketing&communicatie, jeugdzorg, klassenassistenten, CIOS, ALO, lerarenopleiding en pedagogiek) vullen een belangrijke plek in op onze leer- en werkomgeving. Zij zijn een voorbeeld voor onze leerlingen, doen voorname klussen en dragen bij aan een veilig en sfeervol schoolklimaat. In dit artikel schrijft Hester in het Folia Magazine van de Universiteit van Amsterdam over haar ervaringen met onze school. Zij waardeert ons met 5 sterren!