Aan het werk in het Zuiderzee museum?


  We zijn in gesprek met het re-integratiebedrijf IN2WORK dat zich toelegt op het naar werk toeleiden en het op hun werk begeleiden van Praktijkschool leerlingen. Ze zijn voor het Zuiderzee museum in Enkhuizen op zoek naar een aantal Horeca mannen en vrouwen die een jaar aan het werk kunnen bij een van de twee leermeesters van het Zuiderzee museum. Na een jaar op de betaalde werk-ervaring plek worden ze naar een andere Horeca baan begeleid. Gekoppeld aan onze Horeca nivo 1 opleiding is dit natuurlijk een geweldige kans voor onze Rondom/Vol toppers.

Link








________________________________________________________________________

Wij koken en serveren voor u!

Debbie
Leonidas
Job
Laura
Monica
Judith
Henry
Esmée
Gillian
 Onder leiding van:
Kasper , Koen,
Arjan en Peter Smit

De foto's zijn van een buffet voor 50 personen voor onze buren van het Pallet in Grootebroek.
_______________________________________________________________________
Menu Oktober
Rondom vol

Envelop van bladerdeeg gevuld met diverse champignons 
op een bedje van ruculla salade

Gebakken en gepocheerde
zalmmousse
met geglaceerde worteltjes, 
aardappel kroketjes en remoulade saus

Dame Blanche
Vanille ijs met chocolade saus en slagroom
 Menu prijs € 10,00
  __________________________________________________________





Menu November 
Tompoes met gerookte eendenborst
Rucola en dressing van cranberry
stokbrood met boter

Varkensoester met peperroomsaus  gewokte spruitjes, 
shiitake mix op een bedje van basmati rijst 
  
Stoofpeertjes met kaneelijs en slagroom
 Menu prijs € 12,50
____________________________________________________________


Menu December

Winterwortelsoep met sinaasappel-zure room, 
knapperige tofu
en bieslook
stokbrood met boter

Stoofpotje van uien en rundvlees 
met rodekool en timbaal van witte rijst.

Flensjes met vanilleijs en slagroom
 Menu prijs € 10,50