Nieuwe samenwerking, "winkel in de winkel".

Half juni is over-eenstemming bereikt met Noppes in Grootebroek. We gaan volgend schooljaar bij Noppes naast het plaatsen van stagiaires, een eigen winkel opzetten, dus een Praktijkschool winkel in de winkel van Noppes. Onze winkel leerlingen krijgen de kans een levensechte winkel op poten te zetten, met klanten, een business plan en veel mogelijkheden! (deel van ons huidige assortiment)
Noppes Kringloopwinkels(site) heeft nog maar net Boedelraad overgenomen, om meteen aan de Industrieweg in Grootebroek flink uit te pakken. Met naast het aanbod van een gevarieerde selectie tweedehands artikelen tevens een goed georganiseerde inzameling.
In de huidige samenleving neemt ons leefmilieu een steeds belangrijkere plaats in. Bij de Noppes Kringloopwinkels, met onder meer vestigingen in Hoorn en Purmerend, draait alles om milieubewustzijn en maatschappelijk verantwoordelijkheidsbesef. Het inzamelen, opknappen en verkopen van gebruikte goederen levert voor circa 200 minder kansrijken op de arbeidsmarkt zinvol werk op. Zo krijgt deze groep, in de professioneel opgezette, zonder winstoogmerk werkende kringloopwinkel, de mogelijkheid zich op werkgebied te (her)ontwikkelen.
Van curiosa tot kleding en van fietsen tot huisraad, maar ook bijvoorbeeld boeken, cd’s en lp’s. Noppes neemt het graag in ontvangst. En: komt de goederen na afspraak tevens thuis ophalen! Noppes biedt ook de mogelijkheid aangeschafte artikelen thuis te bezorgen.

Ouders / school relatie
Beste ouders,
Dit schooljaar hebben we meegedaan aan een project dat moet leiden tot een versterking van de samenwerking tussen ouders en school. Voor onze leerlingen is een goede relatie tussen school en ouders essentieel. Met het oog daarop zouden we graag willen weten hoe u tegen de huidige situatie aankijkt. Wilt u daaraan meewerken door te klikken op www.kpcgroep.nl/scanouders en daarna de vragenlijst in te vullen die zich dan opent? Dat kan op een tijd die u schikt en met een tijdsinvestering van ongeveer 10 minuten. Doet u mee, dan geldt 15 juli als laatste invulmoment.
Hartelijk dank alvast voor uw medewerking.