Open avond

klik hier voor meer foto's
De open avond was weer een succes dit jaar, de school zag er weer mooi uit, met alle bloemstukken en opmaak. De studenten van de Leer Werk Afdeling, onze stagiairs vanuit het Horizon, de Hogeschool van Amsterdam en de andere opleidingen verdienen een pluim, voor het mee organiseren en voorstellingen die de leerlingen met hen hadden voorbereid. De foto's in de nieuwsbrief en op de Website PWF worden gemaakt door Frits Minnebo, onze 'hof fotograaf' en hardloop coach. Bij voldoende animo wordt er elke week getraind .
klik hier voor de LWA nieuwsbrief
De studenten van de Leer Werk Afdeling (LWA) zijn deze maand begonnen met een eigen nieuwsbrief, waarin ze zichzelf voorstellen, en vertellen wat ze op onze school doen.Voorlichtingsavond over drugs voor ouders
Op woensdagavond 13 april wordt er in bibliotheek Stede Broec een lezing gegeven over drugs voor ouders. De avond begint om 20.00 uur. Tijdens de lezing zullen ex-verslaafden vertellen hoe zij in het circuit zijn beland. De lezing is speciaal voor ouders van jongeren (met name in de leeftijd van groep 8 tot en met de twee brugklassen) en zal handvatten geven om met je kinderen over drugs te praten. Ook krijgen ouders tips hoe ze snel kunnen herkennen of hun kinderen aan het experimenteren zijn geslagen. De lezing wordt gegeven door Stichting Narconon. Narconon is een afkickkliniek en geeft al een aantal jaar lezingen in de omgeving van Lutjebroek met veel succes, onder andere op scholen en voor 'Lutjebroek Vooruit'.
Wilt u erbij zijn?
Kom dan op woensdag 13 april naar bibliotheek Stede Broec
Entreeprijs 5 euro voor leden en 7,50 euro voor niet-leden.
Aanvang 20.00 uur.
Mocht u vragen hebben, neemt u dan gerust contact met mij op.
Karla Seggelink - De Wit • Team Cultuur & Educatie
werkdagen: maandag, woensdag en donderdag.